Press Release

Lexicon IT-konsult byter namn till Human IT

Lexicon IT-konsult byter namn till Human IT med Carl Johan Bernadotte som CEO för Stockholmsverksamheten

Lexicon IT-konsult har de senaste åren haft stark tillväxt och är drygt 50 anställda, främst i Stockholm med omnejd. Human IT och Lexicon IT-konsult tillhör samma ägarkonstellation och har samverkat i olika kundleveranser dagligen de senaste åren. Från årsskiftet byter Lexicon IT-konsult namn till Human IT! I samband med detta läggs samtliga verksamheter ihop i Stockholm till en verksamhet med Carl Johan Bernadotte som CEO.
Human IT i Stockholm erbjuder marknaden tjänster och konsulter inom i huvudsak 4 områden:

-Digital Transformation
-Digital Engineering
-Digital Operations
-Digital Services

– Arbetet med namnbytet påbörjades efter sommaren och nu är alla förberedelser klara och namnbytet skedde vid årsskiftet. Lexicon IT-konsults nya namn, Human IT, gör att vi får en ökad samverkan med övriga Human IT och vi kan vi öka takten och fortsätta utveckla verksamheten. Lexicon IT-konsult har höga ambitioner, intressanta kunder, kompetenta medarbetare och ett humant synsätt, detta bygger vi nu vidare på i samband med namnbytet. Human IT har ett erbjudande som är anpassad till dagens snabba IT-värld där digitalisering är en av de största drivkrafterna. Human IT har kontor och anställda i Malmö, Göteborg och Stockholm. Totalt består verksamheten av ca 140 anställda, säger Carl Johan Bernadotte, CEO Lexicon IT-konsult.

– Carl Johan tillträder rollen som CEO för det sammanslagna Human IT och Lexicon IT-konsult i Stockholm, totalt nästa 70 personer. Detta innebär att hela Stockholmsverksamheten kan nyttja Carl Johans kompetens och erfarenhet inom IT, försäljning och entreprenörskap. Med Carl Johan som CEO för hela Stockholmsverksamheten står vi ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner, säger Fredrik Jacobsson, Group CEO Human IT.

Ytterligare information lämnas av:
Carl Johan Bernadotte, CEO Human IT Stockholm, [email protected] , +46 76 307 2775
Fredrik Jacobsson, Group CEO Human IT, [email protected] , +46 735-34 66 98


Vill du veta mer? - Kontaka oss

Carl Johan Bernadotte
VD Human IT Stockholm
+46 76 307 27 75
Hur mycket kostar ert teknikstrul?
Föråldrad teknik, IT-strul och ineffektiva system leder till att en hel arbetsmånad försvinner på svenska kontor, per anställd och år! Gör vår teknikkalkyl för att ta reda på hur mycket ditt företag kan tjäna på förnyad infrastruktur.