Vilka vi är

Vi hjälper dig och ditt företag att…

…stärka konkurrenskraften genom att våra engagerade konsulter tillför IT-kompetens och lösningar med stor lyhördhet. Vi anser att de bästa IT-lösningarna skapas i samarbete där alla bidrar med sin kompetens. Vi vill vara en IT-partner som gör skillnad och skapar värde för både medarbetare och kunder.

om oss Human IT är en IT-partner som du kan känna dig trygg med

Genom att kombinera teknisk kompetens och kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området.

Spännande kunder

Human IT arbetar med stora och medelstora företag, myndigheter och organisationer. Under åren har vi skapat lösningar till kunder som bland annat Orasolv, Ericsson, SKB, IIS, Ci-Concept, Acadamedia, Schibsted, Dustin och Office Depot. Vi har också försett många större företag med konsulter på plats.

Erbjudande

På våra tre kontor finns sammanlagt nästan 100 engagerade medarbetare inom områdena IT support, IT-drift, Molntjänster, Säkerhet, Nätverk, Hosting Server, Licenshantering.
Vi brinner för att skapa säkra och effektiva IT-lösningar som skapar effekt för våra kunder.
Vi har också traditionell konsulting med många olika kompetenser inom främst support och Infrastruktur.

Framgång

Human ITs framgång bygger på riktigt nöjda kunder och engagerande medarbetare. Vi levererar det stora företagets IT-kompetens med den enskilde konsultens engagemang.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med dina IT-utmaningar?

Varmt välkommen att kontakta oss!

Historik 10 år senare - vår idé har följt samma linje från dag ett..

…nämligen att levererar den stora företagets IT-kompetens med den enskilde konsultetens engagemang

Lexicon IT-konsult grundades 2007 av Fredrik Jacobsson och Lexicon AB. Lexicon AB ville starta en IT-konsultverksamhet för att Lexicon skulle få ett mer komplett utbud.

År 2009 köpte Carl Johan Bernadotte och Fredrik Jacobsson 100% av aktierna i bolaget och 2021 slog man ihop verksamheten med Human IT och bytte namn.

Värderingar är viktiga

Våra värderingar inbegriper att behandla alla med respekt utan fördomar eller förutfattade meningar oavsett religion, etnicitet, funktionshinder, könsidentitet, sexuell läggning eller ålder.

Värdegrund Gemensam värderingsgrund

Human IT är ett värderingsstyrt företag. Det är viktigt för oss att vår verksamhet bedrivs med fokus på våra grundvärderingar.

Medarbetare Simon Carlstedt berättar

”Det bästa med att jobba för Human IT är att de lyssnar och försöker hitta lösningar när andra skulle kunna peka på ”company policy”. Det skapar en mycket bra känsla av gemenskap och tillhörighet.”

Vårt ansvar Vårt gemensamma ansvar

Vi vill vara med och forma framtiden

Företagande och personlig utveckling är viktiga faktorer och drivkrafter för en hållbar ekonomisk tillväxt. För oss är det också självklart att Human ITs ansvar ska sträcka sig långt utanför våra egna gränser och vi vill gärna påverka samhället på.

UNICEF, Rädda Barnen, Missing People

Vi har för femte året i rad valt bort att ge våra anställda och kunder fysiska julklappar. Istället skickar vi julklappar i form av pengar till en välgörenhetsorganisation. Några av de organisationer vi stöttat under åren är UNICEF, Rädda barnen, Människor på flykt, Missing People. I år donerade vi pengar till Rädda barnen.

Kontakta oss!

Låter det spännande? – Då vill vi gärna träffa dig. Vi ser fram emot att höra av dig!