Är du redo att ta nästa steg?
Ett steg du kan ta redan nu är att läsa om vad vi söker för medarbetare just nu.

Vad kan vi erbjuda dig som anställd?

Med Lexicon IT-konsult som arbetsgivare har du många karriär- och utvecklingsmöjligheter och många förmåner. Vi vill att du ska trivas och må bra med dina uppdrag och med dina medarbetare.

Varför jobba på Lexicon IT-Konsult?

Bra fråga. Här är några anledningar…

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Som konsult ger vi dig tillgång till många spännande uppdrag – både stora och små. Det innebär därför många karriär och utvecklingsmöjligheter. Tillsammans tar vi fram de kunder och uppdrag som passar för dig.

Starkt medarbetarfokus

I vår affärsidé ligger en stark syn på att belöna framgångsrika prestationer med marknadsmässig ersättning och goda utvecklingsmöjligheter, vi kallar det starkt medarbetarfokus. Varje enskild medarbetare gör skillnad.

Kompetensutveckling

Hos oss får du möjlighet att fortsätta att utvecklas i din yrkesroll. Vi satsar på en nära dialog med återkoppling, utvecklingsplaner och kompetensutveckling – bl.a. får varje konsult en konsultpott att använda som de vill. Har du det idag?

Förmåner

Vi vill att du ska trivas och må bra med dina uppdrag och med dina medarbetare. Ditt hälsotillstånd är viktigt! Du har vi bland annat möjlighet till flextid, sjukvårdsförsäkring, subvention av träningskort. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Människor är viktiga

Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. Vår företagskultur sitter inte i väggarna.
Den finns i huvudet på de människor som är Lexicon IT-konsult och den vandrar ut och in genom entrén varje dag. Det är våra medarbetare som bär och utvecklar vår företagskultur, ett av våra starkaste kort i konkurrensen med andra likvärdiga företag på marknaden.

Vår kultur Gemensam värderingsgrund

Lexicon IT-konsult är ett värderingsstyrt företag. Det är viktigt för oss att vår verksamhet bedrivs med fokus på våra grundvärderingar som är Human, Kompetenta, Engagerade, Rådgivande och Teamorienterande.

Vi inser att en sund företagskultur växer fram i en organisation där det finns ett öppet samtalsklimat och där medarbetarskap är lika viktigt som ledarskap.

Det som binder samman våra medarbetare är att alla valt just oss som arbetsgivare.

Vår kultur Välkommen in till vårt kontor

Hos oss har vi roligt på jobbet. På riktigt! Med spännande kundprojekt, sociala aktiviteter och kompetensutveckling som får oss att växa personligen och tillsammans med våra medarbetare.

Vår årliga boule-turnering

Grillkväll

Konsultträff Grönan

Kundevent

På banan...

Vi bjuder in till Techforum

Bli en av oss!

Låter det spännande? – Då vill vi gärna träffa dig. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vårt systerbolag Human IT kan erbjuda specialistkompetens inom;

ALM java digital transformation test web technology integration api management open source it-infratjänster business consulting servicetransformation digital operation digital requirement säkra med it cloud