ARTIKEL

Internet of Things (IOT) och Internet of Value

Begreppet Internet of Things (IOT), eller Sakernas Internet som det svenska begreppet är, känner nog de flesta till. Att koppla upp olika typer av utrustning som kan nås via nätet. Denna trend har satt ordentlig fart på digitaliseringen. Att koppla upp utrustningen i sig är kanske inte det viktigaste men de förändringar av arbetssätt som uppkopplingen medför skapar stora möjligheter till effektiviseringar och förbättringar. Har du åkt en Uber-Taxi eller har du en smartphone med många appar som servar dig med funktioner? Då är du en del av Internet of Value, värdet från uppkopplade funktioner. Digital Transformation blir allt viktigare. Lars Wendestam, senior Business Consultant på Human IT, beskriver Internet of Value.. Läs mer på http://humanit.se/digitalisering-och-internet-of-value/ eller http://www.cinode.com/…/…/digitalisering-och-internet-value/

Vill du veta mer? - Kontaka oss

Carl Johan Bernadotte
VD Human IT Stockholm
+46 76 307 27 75
Hur mycket kostar ert teknikstrul?
Föråldrad teknik, IT-strul och ineffektiva system leder till att en hel arbetsmånad försvinner på svenska kontor, per anställd och år! Gör vår teknikkalkyl för att ta reda på hur mycket ditt företag kan tjäna på förnyad infrastruktur.